Transport returnare si plata

Detalii Transport


Clientul/a Kamu trebuie sa aiba parte de cel mai bun tratament si de cele mai bune conditii inclusiv de transport de cea mai buna calitate. Ne dam seama ca exista multe variabile atunci cand vine vorba de transport si ca nu poti gestiona anticipat toate situatiile neprevazute oriunde in tara. Stim ca serviciile de curierat din Romania pot fi foarte bune in anumite zone si putin mai diferite in alte zone, acest lucru depinzand exclusiv de calitatea umana din acea zona. Am luat toate acestea in calcul, atat bunele cat si relele, astfel am ales sa mergem pe varianta dovedita ca fiind cea mai sigura si buna pentru clientii nostrii. In acest sens am incheiat un parteneriat cu FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din Romania, si ne dorim sa aveti parte de experiente cat mai bune atunci cand vine vorba de transportul bijuteriilor voastre favorite Kamu. 

  • Livrarea prin FAN Courier costa 15 RON pentru localitatile din aria de acoperire FAN Courier, pentru comenzile cuprinse intre 50 si 179 de RON.
  • Pentru comenzile ce depasesc 150 RON transportul este GRATUIT.
  • Comanda minima este de 50 RON.
  • Pentru a vedea lista cu localitati din aria de acoperire FAN COURIER, click aici Lista localitati.

! Daca localitatea unde doresti sa primesti produsul comandat nu este in aria de acoperire FAN Courier, vei plati km suplimentari.

! Plata comenzii se poate efectua cu cardul direct pe site, sau ramburs la ridicarea coletului. De retinut ca poti plati cu cardul si la ridicare, FAN COURIER punand la dispozitie si aceasta optiune.

In curand vei mai avea o optiune de a ridica bijuteriile tale direct de la benzinariile OMV Petrom, aceasta modalitate avand avantajul ca o poti face la orice ora chiar si cand curierii nu mai lucreaza. Detalii in curand!

Detalii despre livrarea prin FAN Courier:

Livrarea se face de luni pana sambata inclusiv, coletele expediate vineri se pot livra sambata in cazul in care destinatarul doreste asta.

Timpul optim de livrare este de 24 ore, atat pentru Bucuresti, cat si pentru orice alta localitate din aria de acoperire, pentru comenzile facute pana la ora 14:00. Pentru a preintampina anumite erori care nu tin de noi iti oferim o marja de 1-3 zile pentru livrarea bijuteriilor tale, dar te vom anunta de acest lucru telefonic.

Important:
Clientii au obligatia de a ne furniza cu exactitate toate datele (nume complet, date firma daca este cazul, adresa livrare completa, adresa de e-mail, numar de telefon etc.) necesare expedierii in bune conditii a comenzii. Nu suntem raspunzatori daca livrarea comenzii nu se poate efectua din cauza furnizarii unor informatii eronate privind datele de identificare ale clientului.
Firma noastra va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor.

Politica de returnare

Iti multumim pentru alegerea facuta de a cumpara de la noi si inainte de toate dorim sa-ti reamintim ca produsele noastre sunt toate selectate manual si asigura cea mai buna calitate din domeniul bijuteriilor interschimbabile.

Cu toate acestea, conform legislatiei in vigoare, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produselor in termen de 30 zile de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv (O.G. nr. 130/2000 modificata si completata prin O.G. 34/2014).
Costul direct al returnarii produselor (costul transportului prin curier rapid) va fi suportat de client. Produsele returnate trebuie sa fie in acceasi stare in care au fost primite si in ambalajul original.

Pentru returnarea produselor te rugam sa ne trimiti un email catre adresa contact@kamu.ro in care sa mentionezi urmatoarele date:

Subiect email: Retur comanda nr. (se va mentiona numarul comenzii)

In cuprinsul emailului se vor mentiona:

- numele solicitantului
- produsele ce se doresc a fi returnate
- adresa de ridicare a produselor
- motivul returului 
- contul IBAN si titularul contului in care se doreste incasarea contravalorii bunurilor returnate

Reclamatii:
Orice reclamatie cu privire la calitatea produselor sau serviciilor oferite de Kamu se poate face in urmatoarele moduri:
- prin telefon 0772 291 390 sau prin email catre urmatoarea adresa: contact@kamu.ro
- catre autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul de resedinta sau online accesand link-ul A.N.P.C. din subsolul siteului.