Termeni si conditii

 Nota! Pentru protectia dumneavoastra, dar si a noastra, este necesar sa avem o lista de termeni si conditii pentru a evita situatii diverse care se pot intampla pe online. De asemenea respectam legislatia in vigoare pentru buna gestionare a acestui magazin profesionist.

Termeni si conditii

Prin folosirea acestui site, dumneavoastra acceptati, fara limitari sau calificari, termenii si conditiile de utilizare, expuse dupa cum urmeaza. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului Kamu, recomandam citirea tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam siguranta sau acuratetea continutului de pe acele site-uri si nu suntem responsabili pentru eventualele evenimente de ordine externa care se pot intampla vizitand alte site-uri.

Inregistrare

Pentru a beneficia de newsletter-ul Kamu, dar si pentru contul de client pe care-l veti crea cand veti face comenzi sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularul aferent si sunteti de acord sa oferiti aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata de dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Copyright

Site-ul si toate componentele acestuia (texte, imagini, programe) sunt proprietatea SC Platinum Works SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Platinum Works SRL a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la adresa contact@kamu.ro.

Limitare de responsabilitate

SC Platinum Works SRL nu este responsabila pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezentata pe site-ul kamu.ro, precum nici pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.

SC Platinum Works SRL nu este responsabila pentru actiunile pe care utilizatorul le intreprinde si care au rezultate negative, sau care ii produc pierderi de vreun fel, si nici pentru informatiile pe care utlizatorul le-a folosit si au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informatiile folosite de terti sau de site-uri cu trimitere la site-ul Kamu, si nici pentru vreun software folosit pe site-ul Kamu si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, virusi.

SC PLATINUM WORKS SRL
Bd. 3 August 1919 nr. 5, ap 1, jud. Timis, Timisoara
Telefon  0772 291 390
Cod poştal: 030352
Cod fiscal: 30015100
Registrul Comerţului: J35/807/2012

Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail contact@kamu.ro.